Karriere

Hvad tilbyder vi

"Vi leder efter medarbejdere, der ikke tror på det ordinære."

Mölnlycke Health Care beskæftiger ca. 7.500 medarbejdere - medarbejdere, der er stolte af at arbejde for os.

Ikke kun fordi vi udvikler og fremstiller de bedste produkter og ydelser for patienter og sundhedspersonale rundt om i verden, men fordi vores virksomhed handler om disse 7.500 personer. 7.500 forskellige personer, der arbejder i 87 lande, taler over 20 sprog og hver dag yder deres bedste for vores kunder og patienter. Det er en passion, som vi alle sammen deler.

Da vi er en af de hurtigst voksende virksomheder i verden inden for sundhedssektoren, er vi i stand til at give folk en fantastisk udviklingsrejse. Karrierer med tværgående funktioner, nationaliteter, produkter og ydelser. Karrierer, hvor de erfaringer, du får under dit ophold på Mölnlycke Health Care, får dig til at vokse dag for dag og år for år.

Med dette formål for øje introducerer vi en omfattende ny læringsmodel – 70/20/10. Den har til formål at indlejre læring i alle aspekter af den måde vi arbejder på. Hver eneste af vores medarbejdere får den rette blanding af uddannelse på stedet, coaching, feedback og formel læring, som kan hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale. Det er en stor forpligtelse og en, som vi er stolte af at påtage os.

Hos Mölnlycke Health Care er vi på udkig efter mennesker, der ikke tror på middelmådighed. Mennesker, der ser udfordringer som muligheder. Mennesker, der tør gøre en forskel. Mennesker, der skiller sig ud i kraft af det de tror på, og måden de arbejder på.  Mest af alt mennesker, der er engagerede i at hjælpe os med at forbedre tilværelsen for patienter og sundhedspersonale.

Kontakt HR

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød, Danmark
Tlf.: +45 48 168 268

Kontakt os