EVP

Vores Employer Value Proposition

Emplyer Value Propositions

Employer Value Proposition (EVP) er grundlaget for vores medarbejderstrategi. Den forklarer hvorfor vi tiltrækker, ansætter og fastholder de talentfulde personer, der skal hjælpe os med at drive vores virksomhed fremad.

Mölnlycke Health Care er stolt over at levere fremragende produkter og ydelser, der er til gavn for patienter og sundhedspersonale over hele verden. Det er vores passion.

Men vi er meget mere end det. Vores multikulturelle medarbejderstab, globale fodaftryk, internationale ledelse og private ejerskab gør Mölnlycke Health Care til en succesrig og bæredygtig virksomhed. Vi er stolte af vores stærke svenske arv og iværksætterånd, der har drevet vores vækst hurtigere frem end markedet generelt.

Mennesker spiller virkelig en rolle i vores virksomhed. Mölnlycke Health Care er en global ‘familie’, hvor man opmuntres til at vokse og udvikle sig både som individ og som professionel. Vi er bemyndiget til at arbejde i et fleksibelt arbejdsmiljø, og vi er betroet til at træffe de rette beslutninger, sådan at vi virkelig kan gøre en forskel i vores patienters liv.

Inden for sundhedssektoren ved vi, at alt hvad vi gør, påvirker menneskers liv. Vi har brug for personer der tør tænke anderledes, som udfordrer status quo, og som virkelig interesserer sig for den indvirkning de har. Vi har brug for personer, der kan skabe forbindelse mellem den foreliggende opgave og resultatet for patienter, kunder og samfundet.

Vi er klar over, at vores virksomheds indsats er fundamentalt forbundet med vores sociale ansvar. Vi trives i en kultur der omfatter tillid, diversitet og fornyelse. Vi fremmer aktivt og belønner vores værdier, passion, læring og integritet. Vi er holdspillere som er interesserede i at opnå resultater, indgyde fortrolighed og føre an med vores eksempel, for at opfylde vores vision om at være det mest pålidelige varemærke inden for sundhedssektoren.

Vi er stolte af at være Mölnlycke Health Care. Vi er her for at gøre en forskel.

Kontakt HR

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød, Danmark
Tlf.: +45 48 168 268

Kontakt os