Operation Smile

Operation Smile

Siden 2004 har vi været stolte af at støtte Operation Smile, en velgørende organisation der tilbyder gratis og sikker behandling af børn med læbe-ganespalte.

Det er muligt, at du aldrig har mødt et barn med læbe-ganespalte. I de fleste udviklede lande bliver de opereret kort tid efter fødslen med en enkel operation, der efterlader barnet med blot et lille ar.

Men andre steder i verden er det dog en ganske anden historie. En læbe-ganespalte kan være en svær hæmsko, både praktisk og fysisk. Ud over at give vanskeligheder med vejrtrækning, spisning og tale kan en læbe-ganespalte være årsag til en lang række sociale problemer, herunder udstødelse. Dette kan være så ekstremt, at nogle forældre forlader deres børn.

Med en tilstedeværelse i over 60 lande, er Operation Smile på en mission for at ændre det. Udover at skabe opmærksomhed omkring læbe-ganespalte problemer, har Operation Smile siden 1982 tilbudt mere end 200.000 gratis operationer til børn og unge - og givet hver af dem en ny start på livet.

Operation Smile frivillige
Som en del af vores hjælp til samfundene, kan vores medarbejdere komme på missioner med Operation Smile. Siden 2004, har mere end 30 frivillige fra Mölnlycke hjulpet med at give børn smilene tilbage - overalt fra Bolivia til Indien.

Læs historier om vores medarbejderes frivillige arbejde med Operation Smile.

Kontakt HR

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød, Danmark
Tlf.: +45 48 168 268

Kontakt os