Patientopvarmning

Enkel og effektiv patientopvarmning

Effektiv, kontinuerlig patientopvarmning er med til at begrænse risikoen for hypotermi. Det reducerer infektioner på operationsstedet og andre komplikationer, patientnervøsitet og restitutionstid. Dette fører til øget patientflow og sparede ressourcer.

En løsning til effektiv patientopvarmning

BARRIER® EasyWarm® aktivt selvvarmende tæppe giver effektiv patientopvarmning i det perioperative miljø, især i forbindelse med præopvarmning, og hjælper med at stoppe temperaturfaldet, som er karakteristisk for hypotermi forårsaget af omfordeling af kropsvarme i forbindelse med med anæstesi. Når tæppet er åbnet og foldet ud, varmer det luftaktiverede tæppe sig inden for 30 minutter op til en gennemsnitstemperatur på 44°C. Tæppet holder denne temperatur i op til 10 timer1.

Det aktive selvvarmende tæppe er med til at forebygge hypotermi1, det er enkelt og hurtigt at pakke ud og enkelt at anvende før, under og efter operationer til effektiv patientopvarmning.

Opretholder temperatur over tid

Et klinisk studie der vurderer sikkerheden og effektiviteten ved brug af BARRIER EasyWarm viser, at anvendelse af tæppet er med til at forebygge hypotermi.

Risici og konsekvenser ved hypotermi

Hypotermi er en almindelig, men alvorlig, bivirkning ved operationer, og det kan opstå før, under og efter kirurgi....

Relaterede produkter

BARRIER® EasyWarm®

BARRIER® EasyWarm®

Effektiv, kontinuerlig patientopvarmning kan være med til at mindske risikoen for hypotermi. Det reducerer antallet af infektioner i operationssåret og øvrige komplikationer, patientnervøsiteten og restitutionstiden mindskes. BARRIER® EasyWarm® aktivt...

Referencer

1. Clinical to assess the safety and efficacy of an active self-warming blanket used to prevent hypothermia. Data on file. 2012.

Del dette