<p>Avance<sup>®</sup></p>

Avance®

Færre smerter

Smerter og stress forsinker sårheling.1Takket være bandager med Safetac®teknologi, er Avance®et NPWT-system, som forhindrer unødvendige smerter og beskadigelse af huden.

Mepiseal®, den fleksible, brugervenlige forsegling, der former sig efter huden og danner en forsegling, der forhindrer spredning af sårvæske.

Nem at anvende på steder med behov for ekstra fiksering og forsegling f.eks. områder, der er vanskelige at bandagere. Mepiseal klæber effektivt, men kan alligevel fjernes smertefrit og uden at strippe huden.

Avance Film med Safetac teknologi giver færre hudreaktioner og færre smerter ved bandageskift, hvilket betyder forbedret patientkomfort.

Undgå unødvendige smerter

Studier viser, at Safetac bandager er atraumatiske og effektivt minimerer patientens smerter og beskadigelser ved sår og områder omkring sår, der er vanskelige at bandagere.2

Når man anvender Mepitelsom kontaktlag mellem skummet og sårbunden, reduceres indvækst af væv i skummet, og smerterne mindskes ved bandageskift.

Ved at anvende Avance Film med Safetacreduceres stripping af huden, hudreaktioner - og smerterne i forbindelse med bandageskift på grund af de unikke egenskaber ved Safetac-teknologien.

Avance NPWT-systemet med Safetac forhindrer unødvendige smerter. Minimeringen af smerter og en optimeret forsegling sikrer et højt komfortniveau, hvilket er en vigtig overvejelse for en vellykket heling.

Referencer

  1. Soon K et al. Pain-induced stress: a barrier to wound healing. Wounds UK, 2006.
  2. Dykes PJ m.fl. Effect of adhesive dressings on the stratum corneum of the skin. Journal of Wound Care 2001;10(2):7-10
Del dette

Avance® – øget patientkomfort

Avance®-pumpen vejer kun 937 gram, er lydløs og leveres i en diskret bæretaske med en unik docking station, som giver nem genopladning. For patienten...

Avance® – service og support

Med henblik på at gøre NPWT tilgængelig for sundhedspersonale og patienter når det er nødvendigt, tilbyder Mölnlycke Health Care startoplæring...