Avance®– behagelig NPWT

Øget patientkomfort

Avance®-pumpen vejer kun 937 gram, er lydløs og leveres i en diskret bæretaske med en unik docking station, som giver nem genopladning. For patienten betyder disse funktioner, at han/hun kan bevæge sig frit omkring og får en bedre livskvalitet.

Nem at anvende

Avance NPWT-systemet kan bruges, uanset om det er på hospitalet eller i hjemmet, hvilket betyder, at patienterne kan få avanceret sårbehandling uden at være indlagt.

Ét system, der dækker alle sårtyper, betyder også et nedsat behov for oplæring og en nemmere overgang for patienterne, når de bliver udskrevet.

Der er et tydeligt og letlæseligt display på pumpen, og takket være batteristrøm, en lettere vægt og lille størrelse giver NPWT-systemet patienterne bevægelsesfrihed.

Når systemet skal bruges hjemme, har patienten adgang til en klinisk og teknisk hjælpelinje.

Del dette

Avance® – service og support

Med henblik på at gøre NPWT tilgængelig for sundhedspersonale og patienter når det er nødvendigt, tilbyder Mölnlycke Health Care startoplæring...

Avance® – færre smerter

Smerter og stress forsinker sårheling.1Takket være bandager med Safetac®teknologi, er Avance®et NPWT-system, som forhindrer unødvendige smerter...