Stillet over for den globale udfordring med tryksår

En terapeutisk tilgang til forebyggelse og behandling af tryksår

Tryksår er smertefulde sår, som i svær grad kan påvirke en patients livskvalitet med smerte, bekymring og en øget mortalitetsrisiko. Mölnlycke Health Care's terapeutiske tilgang til tryksår inkluderer et omfattende bibliotek indeholdende bedste praksis og evidensbaseret viden. Læs mere eller klik på produkterne herunder.

Anbefalede produkter: Mepilex Border Sacrum, Mepilex Border, Mepilex Border Heel og Mepilex

Betydningen af et omfattende forebyggende program

Din tryksårsforebyggende protokol er allerede robust og omfatter centrale elementer...

Problemet

Hospitalserhvervede tryksår optræder hyppigst på intensivafdelinger (12-42%)3, hvoraf 12% til 66% sker under en operation......

Bandager til forebyggelse af tryksår

Tilføj Mepilex® Border Sacrum til dit forebyggelsesprogram for hospitalserhvervedetryksår......

Bekæmper 4 årsager til tryksår

Sammenlignet med ingen bandage og konkurrenters produkter...

Klinisk dokumenteret til at reducere tryksår

C. Tod Brindle11 viste at Mepilex® Border Sacrum kan reducere.....

NYT! Download det nye konsensusdokument

(208 kB PDF, åbner i et nyt vindue)

Om tryksår

Et tryksår kan defineres som en "lokaliseret beskadigelse af huden og/eller det underliggende væv, normalt over et knoglefremspring, som resultatet af tryk eller tryk i forbindelse med forskydning. En række medvirkende eller modvirkende faktorer er også forbundet med tryksår; betydningen af disse faktorer er endnu ikke belyst1”.

Prævalens og incidens er vel dokumenteret i litteraturen og varierer i henhold til plejespeciale; det rapporteres ofte som værende højere i specifikke specialer som intensivplejen eller ældreplejen med korsbenet og hælen som de steder på kroppen, der oftest er berørt.

Ud over at være årsag til smerter og bekymringer for din patient, er tryksår også en stor byrde for sundhedssektoren i hele verden på grund af øgede behov for plejetid, hospitalsindlæggelser, forbrugsartikler og lægemidler. For eksempel anslås de årlige omkostninger i forbindelse med tryksår for National Health Service i Storbritannien til 1,4–2,1 milliarder GBP årligt, hvilket er 4 % af de samlede udgifter.15.

Efter stor opmærksomhed på de faktiske udfordringer for sundhedspersonalet har vi implementeret en omfattende terapeutisk tilgang til forebyggelse af tryksår lige fra at lytte til sundhedspersonale og igangsætte diskussioner og uddannelsmuligheder til at forske og udvikle de nyeste produkter. Mepilex Border er et af de produkter, der er i dag ofte anvendes til behandling og forebyggelse af tryksår.


Referencer

1. Walsh, N. et al. Pressure Ulcer Prevention of Stage 2 and Deep Tissue Injury in Critical Care: A Pilot Study. Poster presentation at the WOCN Congress, 2011.
2. Padula, W. et al. Improving the Quality of Pressure Ulcer Care With Prevention, A Cost-Effectiveness Analysis. Medical Care 2011; 49(4).

Del dette

NoImage

(mm:ss)