Mölnlycke Health Care

Virksomhedsmagasin og rapport om bæredygtighed er lanceret

Af: Mölnlycke Health Care, juli 6 2015Publiceret i: Mölnlycke Health Care

Mölnlycke Health Care Magazine 2015: Sustainable Business, Sustainable Life kan nu læses sammen med vores Sustainability Report (rapport om bæredygtighed) for 2014.

I år, lancerer vi virksomheds magasinet og rapporten om bæredygtighed sammen. Magasinet giver liv til de data, du kan finde i rapporten, og dermed fejrer vi den måde vores virksomheds tilgang til socialt ansvar og bæredygtige forretninger skaber vores forretninger.

I det nye magasin kan du læse om hvordan virksomheden viser vejen med en forebyggende sundheds- og sikkerhedsstrategi på fabrikkerne i Malaysia, samt hvordan vi træner sundhedspersonale i udviklingslande i de nyeste tekniker inden for sårbehandling. Magasinet afslører også, at vi nu gør vores produkter tilgængelige gennem CVS Pharmacies i USA efter ønske fra vores kunder.

Richard Twomey, Administrerende Direktør siger: "Hos Mölnlycke Health Care tror vi på, at en vedvarende forretning har sine kunder og deres behov i centrum. Vores kunder har høje forventninger til os med hensyn til bæredygtighed og socialt ansvar. Dette magasin og rapporten er en fantastisk mulighed for at dele vores tilgang til bæredygtighed mere bredt."

Download Mölnlycke Health Care Magazine: Sustainable Business, Sustainable Life (2015) (3 MB pdf, åbner i et nyt vindue) og Our Sustainability Report for 2014 (585 kb pdf, åbner i et nyt vindue).

Del dette