Om virksomheden

Virksomhedens historie

Mölnlycke Health Care blev grundlagt i 1849 som en tekstilproducent. I starten af 1900-tallet var virksomheden blevet en af de primære leverandører af gaze til svenske hospitaler.

I 1960'erne skiftede fokus til færdigpakkede, engangsbandager, afdækninger og operationskitler, produceret med materialer og teknikker udviklet til at reducere spredningen af bakterier.

I 1980-erne udviklede Mölnlycke Health Care medarbejderen Tomas Fabo den revolutionerende Safetac® teknologi, der reducerer smerte og beskadigelse af væv ved håndtering af sår. I 1989 blev Mepitel®lanceret - det første produkt med Safetac®.

I starten af 2000-tallet, lancerede virksomheden Mepilex®, vores første antimikrobielle bandage og Mölnlycke® procedurepakker, vores kundetilpassede procedurepakker.

Ved at opkøbe Sundance Inc i 2016, blev et nyt sortiment af innovative vende og positioneringssystemer, væskemanipulatorer og hælstøvler inkluderet som en vigtig del af vores sortiment indenfor tryksårsforebyggelse.

Kontakt os

Ønsker du at kontakte vores hovedkontor eller andre lokale kontorer, henviser vi til vores globale kontaktinformationer.

For produktreklamationer eller utilsigtede hændelser, bedes du kontakte os ved at benytte vores formular for rapportering af utilsigtet hændelse.

 


 

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød
Danmark

Tlf.: +45 48 168 268

 

 

Kontakt os