Mölnlycke Health Care's frivillige

Mölnlycke Health Care's frivillige

april 23 2014

Gennem Operation Smile Volunteer Program, kan vores medarbejdere komme på Operation Smile medicinske missioner og hjælpe med at gendanne smil i forskellige dele af verden. I flere dage er vores frivillige en del af Operation Smile holdet og assisterer dem med forskellige opgaver under missionen.

Mission til Guatemala

To af vores medarbejdere, Mats Ekström (Sverige) og Sarah Launer (Australien) var for nylig en del af et 70-mand stærkt hold der hjalp 100 børn på en Operation Smile mission til Guatemala.

Sarah and Mats' mission begyndte med en screening for at prioritere, hvem der skulle opereres efterfulgt af flere dages operationer udført af det frivillige medicinske personale. I løbet af de 10 dage oplevede de en følelsesmæssig rutsjebanetur. Sarah siger: "At se så mange børn med læbe- ganespalter samlet på ét sted var hjerteskærende. Jeg kunne ikke glemme hvor meget disse børn må have lidt i løbet af deres korte liv. Til slut var jeg fuld af håb, da jeg kunne se, at disse børn ville får en positiv fremtid på grund af Operation Smile."

I løbet af missionen hjalp Mats og Sarah det medicinske personale med alt, hvad de kunne fra at arkivere journaler til at pakke medicinsk udstyr ud og holde børnenes nerver i ro ved at underholde dem. "Jo mere du hjælper til, jo mere får du ud af det. Du skal være åben for alt," siger Mats. Sarah er enig: "Det arbejde, vi udførte, var meget forskelligt fra det, vi laver hos Mölnlycke Health Care. Men vi hjalp virkelig det medicinske personale, og vi ved, vi gjorde en forskel."

Selvom de to aldrig havde mødt hinanden før de ankom til Guatemala, fandt de hurtigt ud af, at de som Mölnlycke Health Care ansatte havde meget til fælles. Mats opsummerer: "Vi tror begge på vores produkter og vi ved, at de er med til at forbedre mange menneskers liv. Og vi er begge meget stolte af at arbejde for en virksomhed, der støtter Operation Smile på så mange måder."

Kontakt os

Ønsker du at kontakte vores hovedkontor eller andre lokale kontorer, henviser vi til vores globale kontaktinformationer.

For produktreklamationer eller utilsigtede hændelser, bedes du kontakte os ved at benytte vores formular for rapportering af utilsigtet hændelse.

 


 

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød
Danmark

Tlf.: +45 48 168 268

 

 

Kontakt os