Social ansvarlighed

Hjælp til de samfund, vi arbejder i

Som en markedsleder i sundhedssektoren, føler vi en stor forpligtelse både over for den medicinske profession og for patienter, der skal behandles. Ved at donere tid, produkter og penge, kan vi forbedre patienternes liv og støtte dem, der behandler dem. Ved at arbejde med samfundene på denne måde, gør vi også vores forretning og de organisationer vi støtter, i stand til fortsat at være bæredygtige.

Hvem støtter vi

Vores primære, globale velgørenhedspartner er Operation Smile (eksternt link, åbner i nyt vindue), en medicinsk, frivillig organisation der tilbyder gratis læbe-ganespalte operationer til børn, der er født med ansigtsdeformiteter. Ud over penge, donerer vi årligt ca. 1.4 millioner par Biogel® operationshandsker til denne organisation. Vi har også et Operation Smile Volunteer Programme, hvor igennem vores medarbejdere kan deltage i Operation Smile missioner.

Vi er også stolte af at støtte DEBRA (eksternt link, åbner i nyt vindue), en velgørenhedsorganisation, der arbejder på vegne af personer med den generiske hudsygdom epidermolysis bullosa (EB). DEBRA tilbyder specialist EB sygepleje, betaler for medicinsk forskning og tilbyder rådgivning, vejledning, pusterum og advokathjælp.

Vi tilbyder nødhjælp på et globalt niveau, når der opstår katastrofer - og lokale Mölnlycke Health Care salgskontorer tilbyder støtte til lokale organisationer, der arbejder i deres lokalområde.

Hvad forventer vi af de organisationer, vi støtter

Vi får mange henvendelse om donationer. Vi vil gerne støtte så meget som vi kan - når det er passende, muligt og praktisk at gøre det.

For at sikre os at vores støtte er passende, bør organisationerne:

  • tydeligt informere om deres mission og formål
  • arbejde inden for det medicinske område
  • være aktivt engagerede enten i arbejdet for at forbedre patienters liv, forbedre personale beskyttelse eller øge vidensniveauet inden for det medicinske område
  • vise troværdige og målbare resultater
  • give research baseret på solide, videnskabelige fakta

Initiativerne vi støtter skal også leve op til Advamed eller Eucomed retningslinjer. Vi forventer også, at organisationer, der modtager donationer fra Mölnlycke Health Care giver os ubegrænset adgang til billeder og historier fra deres arbejde. Vi mener, at vi kan give endnu mere viden om organisationerne ved at bruge historier og billeder i vores materiale.

Kontakt os

Ønsker du at kontakte vores hovedkontor eller andre lokale kontorer, henviser vi til vores globale kontaktinformationer.

For produktreklamationer eller utilsigtede hændelser, bedes du kontakte os ved at benytte vores formular for rapportering af utilsigtet hændelse.

 


 

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød
Danmark

Tlf.: +45 48 168 268

 

 

Kontakt os