Tubifast™ med 2-Way Stretch teknologi®

Verdens første og eneste tubebandage med elastik

Tubifast med 2-Way Stretch teknologi er verdens første og eneste elastiske tubebandage, der kan strækkes både i længden og i bredden1. Denne unikke funktion giver patienten bevægelsesfrihed og er bekvem at have på. Ideel til fiksering af bandager og kompressionsbind eller som et beskyttelseslag mod skrøbelig hud. Tubifast med 2-Way Stretch teknologi holder bandager sikkert på plads uden brug
af tape, sikkerhedsnåle el. lign. Den er hurtig og enkel at anvende, og der er mindre risiko for, at den fnugger2 i forhold til de traditionelle tubebandager.

Verdens første og eneste elastiske tubebandage

Dens vertikale og horisontale elasticitet1 gør, at den kan anvendes på forskellige kropsdele uanset form eller størrelse

Den er hurtig og enkel at anvende, og der er mindre risiko for at den fnugger2

Holder bandager sikkert på plads uden at stramme

Fordele og detaljer

Unik teknologi som holder bandager sikkert på plads, uden brug af tape, sikkerhedsnåle eller lignende. Tubifast med 2-Way Stretch teknologi er fremstillet af rayon med meget fine tråde af elastan, der er strikket ind i stoffet for at give det en let elasticitet. Dets 2-Way Stretch teknologi giver patienter fuld bevægelsesfrihed og er bekvem at have på.

Anvendelsesområder

På grund af produktets tubefacon, er Tubifast med 2-Way Stretch teknologi velegnet til at holde bandager på plads på vanskelige områder, som stumper efter amputation.

Tubifast med 2-Way Stretch teknologi findes i fem forskellige bredder og er designet til at kunne anvendes på forskellige kropsdele uanset form eller størrelse. Hver bredde er markeret med en farvet tråd, som er strikket ind i tuben. Den er enkel at anvende. Klip den til i den ønskede længde, og træk den hen over bandagen, så den sidder glat og uden at stramme.

Produktblad (275 kB PDF, åbner i et nyt vindue)

Appliceringsguide (305 kB PDF, åbner i et nyt vindue)

  1. Published data shows that Tubifast 2-Way Stretch exceeds the minimum requirement of longitudinal stretch for the actions of sitting, bending and flexing. Physical testing of textiles, B. P. Saville, Woodhead Publishing,1999.

Sådan anvendes Tubifast med 2-Way Stretch teknologi

1. Vælg den rette tubebredde ved hjælp af farvetråden, og klip den til i den ønskede længde.
2. Træk Tubifast med 2-Way Stretch teknologi hen over skadeområdet.
3. Påsæt Tubifast med 2-Way Stretch teknologi, så den dækker bandagen. Se appliceringsguide for flere avancerede appliceringer.

Del dette

Tubiton, Tubinette and Tubegauz
Tubiton, Tubinette and Tubegauz

Surgical stockinettes are used to hold dressings securely...

Mefix®
Mefix®

Mefix® kan anvendes i en lang række situationer, hvor der kræves fiksering,...

Stockinette
Stockinette

Stockinettes are an inexpensive and convenient form of covering and protection...

Mepitac®
Mepitac®

Grundet produktets formbarhed og nemme applicering og aftagning - sikrer...