Elset og Elset 'S'

Elset og Elset 'S'

Elset og Elset ‘S’ er lette kompressionsbandager, som kan anvendes til at skabe kompression efter vaskulær kirurgi, generel kirurgisk og ortopædisk brug. Elset ‘S’ kan specielt anbefales til ovennævnte og til bandagering af amputationer over og under knæet.

Giver effektiv kompression over benet

Sikrer kompression, når ødem og hævelser reduceres under behandlingen

Let og åben vævning, som giver en langsigtet patientkomfort

Bredt sortiment

En rulle Elset ‘S’ er lang nok til en bandagering af et ben

Appliceringsguide

Elset bandager er fremstillet af let rayonmateriale, som er slidstærkt og med elastiske tråde. Elset og Elset ‘S’ har en vævet struktur, som opretholder kompression, og sikrer at ødem og hævelser reduceres under behandlingen.


Elset kan anlægges med sildebensteknik til behandling af venøse bensår. Den lette og åbne vævning er behagelig for patienten, også ved anvendelse over længere tid. Elset S rullen er 12 meter lang, hvilket gør det muligt at skabe en kompressionsbehandling til hele benet ved hjælp af ét stykke kompressionsbandage.


Det brede sortiment gør det muligt at opfylde de specifikke krav til de forskellige anvendelser. Begge bandager kan vaskes og genbruges.

Produktblad (60 kB PDF, åbner i et nyt vindue)

Del dette

BREVET tx
BREVET tx

Risikoen ved dybe vene tromboser (DVT) hos ikke-ambulante patienter kræver en anti-embolistrømpe der konstant kan give det korrekte tryk.