Patientopvarmning

Warming Update – Next steps in patient warming

af : Mölnlycke Health Care, april 3 2014Publiceret i:: Patientopvarmning

Udbredelsen af perioperativ hypotermi og de potentielle farer, det medfører for patientresultatet og sundheden er velkendte. Det fald i kernekropstemperaturen, som opstår ved induktion af anæstesi, kan have alvorlige konsekvenser. At hjælpe med til at modvirke disse temperaturfald, kan gøre en forskel. Bevistheden stiger om at man skal anvende patientopvarmning som et præventivt middel, og ved at tage det enkle men vitale skridt at præopvarme patienter, bringes forebyggelse et skridt videre.

Mölnlycke Health Care præsenterer regelmæssigt en "Warming Update event". En event der omhandler temperaturhåndtering og patientopvarmning, med specielt fokus på patientopvarmning og det at stoppe det initielle temperaturfald, som kan medføre potentielt alvorlige sundhedskonsekvenser.

Med markedsledende eksperter inden for dette område, så som Dr Dan Sessler og Dr Andrea Kurz fra Cleveland Clinic, Dr Johan Raeder fra Oslo University Hospital og Dr Elke Van Gerven fra University Hospitals Leuven, har vi samlet disse ressourcer her for at give behandlere viden om hvordan de kan forbedre deres praksis mht. patientopvarmning samt for at afgøre, om patientopvarmning kan udføres på en mere effektiv måde.

Patientopvarmning

 

Dr Dan Sessler
M.D., Department Chair, Outcomes Research, General Anesthesiology, Cleveland Clinic, Cleveland, Ohio USA
Dr Sessler læste medicin på Columbia University, og derefter færdiggjorde han sin turnus i pædiatri og anæstesi på University of California, Los Angeles. Han er på nuværende tidspunkt Michael Cudahy Professor and Chair of the Department of Outcomes Research på Cleveland Clinic. Han grundlagde og leder Outcomes Research Consortium, anæstesiens største og mest produktive organisation inden for klinisk research.

Dr Johan Raeder
M.D., Clinical Anaesthesiologist, Ullevål Universitets Hospital, Oslo, Norge
Dr Raeder er klinisk anæstesiolog og arbejder med ambulant behandling og generel intensiv og traume pleje ved Ullevål Universitets Hospital i Oslo, Norge. Han er også professor i anæstesi ved Oslo Universitet.

Dr Karin Ganlöv
Dr Ganlöv er certificeret specialist/konsulent inden for kardiothorax kirurgi. Dr Ganlöv tog sin uddannelse ved Lund Universitet i Sverige. Mens hun praktiserede aktivt, arbejdede Dr. Ganlöv som rådgivende kardiothorax kirurg. Hun er tidligere medical director hos Mölnlycke Health Care.

Læs mere

Spørgsmål og svar fra Warming Update 2012 (361 kB PDF, åbner i et nyt vindue)

Warming Update 2012 artikel (450 kB PDF, åbner i et nyt vindue) med interviews med Drs Dan Sessler, Johan Raeder og Elke Van Gerven.

Patientopvarmning og præopvarmning

 

Dr Andrea Kurz
M.D., Associate Director of Outcomes Research, Cleveland Clinic, Cleveland, Ohio USA
Dr Kurz studerede på universitet i Wien og derefter arbejdede hun for flere akademiske institutioner i USA og Europa. Hendes akademiske fokus er på research af resultater inden for perioperativ medicin, men fokus på perioperativ varmeregulering. Hun er pt. Professor and Vice Chair of the Department of Outcomes Research på Anesthesiology Institute ved Cleveland Clinic.

Dr Elke Van Gerven
M.D., University Hospitals Leuven, Belgien
Dr Van Gerven er leder (associate head) for anæstesiafdelingen ved UZ Leuven, Belgien. Hun underviser på flere kurser om anæstesi- og intuberingsteknikker og hun er også involveret i flere kvalitetsforbedringsinitiativer.

Rune Larsson
Ekstremsports udøver, Sverige
Rune Larsson er ekstremsports udøver og foredragsholder.

 

Del dette

Relaterede artikler og produkter

BARRIER® EasyWarm®
BARRIER® EasyWarm®

Effektiv, kontinuerlig patientopvarmning kan være med til at mindske risikoen...

Klinisk studie undersøger sikkerheden...
Klinisk studie undersøger sikkerheden og effektiviteten ved BARRIER® EasyWarm®

Et klinisk studie, der vurderer sikkerheden og effektiviteten...

Hvorfor er præopvarmning en effektiv...
Hvorfor er præopvarmning en effektiv måde at undgå hypotermi?

Euroanaesthesia kongressen 2013 blev afholdt i juni...

Hvorfor er det så vigtigt med retningslinjer...
Hvorfor er det så vigtigt med retningslinjer for patientopvarmning?

Euroanaesthesia kongressen 2013 blev afholdt i juni...