Vores adfærdskodeks

Forpligtet til en høj etisk standard

Som international virksomhed har vi en særlig forpligtelse til at respektere, fremme og overholde principperne for etisk og social ansvarlighed med hensyn til menneskerettigheder, arbejdspladsen og arbejdsforholdene, ikke at diskriminere, at arbejde for ligestilling og for at bevare gode relationer til omverdenen.

Mölnlycke Health Care's adfærdskodeks består af et sæt grundlæggende standarder og forventninger, som:

  • lever op til gældende internationale standarder og retningslinjer
  • lever op til vores kunders behov og forventninger
  • forstærker vores kerneværdier "passion, læring, integritet”
  • gælder for alle som arbejder for og sammen med Mölnlycke Health Care

Som en stor virksomhed og en stor indkøber, er vi i en position, hvor vi kan påvirke arbejdsforhold på en positiv måde, og hvor vi kan fremme medarbejderes rettigheder på vores største leverandørers fabrikker. Vi arbejder aktivt med vores leverandører for at sikre at menneskerettigheder og sikkerhed og sundhed prioriteres højt. Denne måde at arbejde på er integreret i vores processer og nøglen til success er den tætte kontakt vi har med vores leverandører.

Vi sikrer os også at alle potentielle nye partnere vurderes grundigt. Potentielle leverandører  i Asien, Latin-/Sydamerika, Afrika og Østeuropa skal i et afsnit af vores leverandørevalueringsskema, der omhandler adfærdskodeks, svare på spørgsmål omkring menneskerettigheder og sundhed og sikkerhed på deres fabrikker.

DOWNLOAD (PDF'er åbner i nye vinduer):  

Code of conduct  Sustainability Report 2013

 

 

Kontakt os

Ønsker du at kontakte vores hovedkontor eller andre lokale kontorer, henviser vi til vores globale kontaktinformationer.

For produktreklamationer eller utilsigtede hændelser, bedes du kontakte os ved at benytte vores formular for rapportering af utilsigtet hændelse.

 


 

Mölnlycke Health Care ApS
Gydevang 33
3450 Allerød
Danmark

Tlf.: +45 48 168 268

 

 

Kontakt os