Skip to Main Content
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Mærk forskellen med en Biogel Tech-handske

Biogel® Tech-sortimentet er højre- og venstrehandsker, der er ergonomisk testet med henblik på at reducere træthed i hænderne og er designet til at være behagelige, selv når du bruger dobbelthandsker      . Med høj fingerspidsfølsomhed kan dine hænder udføre deres arbejde, mens indikationssystemet giver dig mulighed for at fokusere uden frygt for at overse et mikrohul, en flænge eller en punktur  .

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Emballage designet til kritiske miljøer

Biogel® Tech-sortimentet er designet til brug i kritiske miljøer og er PPE-certificeret. Den varmeforseglede dobbeltposeemballage overholder hygiejneprotokoller for kritiske miljøer og sikrer brugervenlighed, da emballagelagene kan fjernes ét ad gangen.

  • Indvendig inderemballage af høj kvalitet holder partikeltallet på et minimum
  • Indpakningen forbliver åben, når den foldes ud, for at sikre aseptisk påtagning
hidden1hidden2

Du kan her se en videovejledning for hvordan du pakker dine Biogel Tech handsker ud.

Du kan også downloade en vejledning som PDF.

Download vejledning

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Biogel® Tech-sortimentet er fremstillet med henblik på at beskytte processen, produktet og operatøren. Biogel handsker er fremstillet efter så høje standarder, at vi har en hel facilitet, der udelukkende tager sig af kvalitetskontrol. Man kan sige, at vi er besatte: Hvert eneste parti Biogel-handsker gennemgår strenge kvalitetskontroller, omfattende præstationsvurderinger og flere visuelle inspektioner i de forskellige udviklingsstadier  . Desuden er hver eneste handske (100 %) lufttryktestet for huller, der normalt ikke opdages ved en visuel inspektion  .

Se, hvordan Biogel-handsker fremstilles

  • AQL på 0,65 (fri for huller), efter pakning  
  • Hver handske (100 %) er lufttryktestet for huller, der normalt ikke opdages ved en visuel inspektion  
  • Lavt endotoksinniveau (< 20 EU/par)  
  • Yderst kontrolleret sterilisering til mindst 25 kGy
  • Fremstillet i et kontrolleret miljø med strenge hygiejnestandarder gennem hele anlægget. Alle vores anlæg overholder ISO 13485 og ISO 14001  
    Se produktsortimentet

'Referencer'

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.