Skip to Main Content
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Løsninger til operationsstuer

hidden1hidden2

Vi vil gerne hjælpe sundhedsorganisationer med at nå deres bæredygtighedsmål. Vi tror på, at helbredelse af mennesker omfatter omsorg for miljøet. Derfor skal en holistisk tilgang til sundhedsvæsenet omfatte den planet, vi lever på. Fra at bruge vedvarende ressourcer i vores operationsstueløsninger til at reducere risikoen for infektioner, arbejder vi på at lave en reel forandring i sundhedssektoren. Og bag disse bestræbelser står vores dedikerede medarbejdere.

Se videoen med Marielle Backström for at lære mere om vores indsats.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Vi er transparente

Vi er transparente, når det gælder vores indvirkning på miljøet, mennesker og samfundet. Hvert år rapporterer vi om virksomhedens resultater og præstation i vores integrerede Års- og Bæredygtighedsrapport.
Udarbejdelsen af rapporten er styret af Global Reporting Initiative (GRI) Standards, og Mölnlycke vil fortsætte arbejdet med at tilpasse rapporteringen til GRI-standarderne og til retningslinjerne fra Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).

Læs Mölnlyckes integrerede års- og bæredygtighedsrapport

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Handsker

hidden1hidden2

Denne video er en del af vores bestræbelser på at hjælpe sundhedsorganisationer med at nå deres bæredygtighedsmål.

Lyt til Lars Wångblad, mens han fortæller om handskernes miljøpåvirkning og det etiske indkøb af handskematerialer. Fra materialerne i vores handsker til understøttende etisk praksis i hele vores forsyningskæde, arbejder vi på at lave en reel forandring i sundhedssektoren.

Hvis du vil vide mere, så kontakt os venligst via vores kontaktformular i slutningen af ​​denne side.

hidden1hidden2

Sårbehandling

hidden1hidden2

"I denne video forklarer Karin, hvad sundhedspersonale kan gøre for at reducere miljøpåvirkningen fra sårbehandling. Hvis du vil have hjælp til at nå dine bæredygtighedsmål, kan du kontakte Karin og hendes nordiske kolleger direkte.

Vi mener, at sårbehandling handler om at passe på miljøet. Vi arbejder på at gøre en reel forskel i sundhedssektoren ved at reducere antallet af unødvendige bandageskift og bruge grøn elektricitet på vores fabrikker."

hidden1hidden2

Vi går op i et bæredygtigt sundhedsvæsen

Bæredygtighed er en strategisk prioritet hos Mölnlycke, og WeCare er vores bæredygtighedskøreplan for 2030. Det betyder, at vi skaber fælles værdi for alle vores interessenter. Det er en drivkraft for vækst, innovation og produktivitet og en vigtig del af vores medarbejderværditilbud.

Læs mere

Vores fokusområder

hidden1hidden2
Kontakt os!
hidden1hidden2

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine bæredygtighedsmål, eller hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed - så er du velkommen til at udfylde formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Accept
Kontakt os!
Kontakt os!

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Kontakt os