Skip to Main Content
hidden1hidden2
med Hydrolock teknologi

Exufiber

Lækage, maceration og bandagerester er de store udfordringer for fiberbandager. Det har indflydelse på helingen, giver ængstelse/smerter og optager sygeplejetid.

Hydrolock® Teknologi giver Exufiber® en overlegen* evne til at binde sårvæske  og mindsker risikoen for lækage og maceration

Opdag Exufiber
hidden1hidden2
Mepilex Border Flex foldet hjørne

Exufiber® med Mepilex® Border Flex

Mepilex Border Flex kombinerer en innovativ Flex teknologi med vores dokumenterede Safetac® teknologi og skaber en sekundær bandage, der bliver siddende og er særdeles formbar. Ved at anvende Exufiber og Mepilex Border Flex sammen får man fordelene ved begge bandager og fremmer et uforstyrret sårhelingsmiljø.

Læs mere om Mepilex Border Flex

hidden1hidden2
Omkostningseffektiv sårbehandling
sundhedspersonale, der taler med en sælger

Sårbehandling udgør en betydelig del af sundhedsbudgetterne. Kun 14% af de samlede omkostninger går til sårbehandlingsprodukter - størstedelen går til pleje af patienterne. Håndtering af lækage, bandagerester og maceration kræver sygeplejetid og ressourcer. Ved at binde ekssduat og forblive intakt, så bandagen kan fjernes i ét stykke, kan Exufiber® med Hydrolock® teknologi støtte en uforstyrret sårheling samt reducere omkostningerne.

Opdag hvordan Exufiber® kan gøre en forskel for dine patienter, dit team og dit budget.

Kontakt din lokale Account Manager

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Exufiber

Geldannende fiberbandage med Hydrolock® teknologi, der giver avanceret retentionskapacitet til en lang række af væskende sår

Læs mere om Exufiber

hidden1hidden2

'Referencer'

Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.