Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Før og efter
Genskabelsen af Maria Koijcks kunstværk blev primært udført til illustrative formål og er som sådan ikke baseret på videnskabelige beviser. Derfor kan vi hverken gøre krav på eller rapportere om mængden af affald, der ville være blevet reduceret i dette særlige tilfælde. Ikke desto mindre har vi for at give en relevant visuel fremstilling af resultatet forsøgt at gøre vores rekonstruktion så ærlig og virkelighedstro som muligt.
 
I vores rekonstruktionsfilm hævder vi, at ProcedurePak løsningen kan reducere kirurgisk emballageaffald med op til 90%. De beviser, der understøtter denne påstand, sammen med andre fordele ved vores kundetilpassede operationspakker, kan findes i denne rapport
 
hidden1hidden2
Hvad skete der med affaldet fra rekonstruktionen?
Alt kontamineret perioperativt affald, der blev anskaffet og anvendt, er blevet bortskaffet i overensstemmelse med hospitalets praksis. Der er indsamlet ikke-kontaminerede engangsinstrumenter fra Mölnlycke procedurepakken til brug i forbindelse med oplæring.
 
Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.