Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2

Rundt om i verden er sundhedssystemer og fagfolk under pres for at levere bedre pleje til flere mennesker, for bedre værdi. De har brug for innovative løsninger, de kan stole på. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har været på forkant med forandring siden 1849, med banebrydende radikal innovation, der forbedrer livskvaliteten for patienter og dem, der plejer dem, og samtidig reducerer sundhedsplejens miljøpåvirkning. Vi leverer effektive løsninger, og vi er altid på udkig efter nye måder at forbedre os på. Med fokus på sårpleje og kirurgiske indgreb er Mölnlycke organiseret omkring fire forretningsområder – sårpleje, operationsstueløsninger, handsker og antiseptika.

hidden1hidden2

Tal for 2023

 

 

8.427

medarbejdere

14

produktionssteder

39

kommercielle enheder

100

lande, hvor Mölnlycke er til stede

 

hidden1hidden2
Historie og ejerskab

Selvom vi er en global virksomhed, ligger vores hovedkvarter stadig i Gøteborg – blot få kilometer fra byen Mölnlycke (udtales "Mon-licka"), hvor virksomheden blev grundlagt i 1849 og navnet Mölnlycke opstod. 

Vi er ejet af Patricia Industries, en del af Investor AB, der er børsnoteret på NASDAQ OMX Stockholm og en engageret ejer af globale kvalitetsvirksomheder, som blev grundlagt af Wallenberg-familien i 1916. 

Vores historie

Vi beskæftiger de bedste medarbejdere i hele verden

Vores 8.427 medarbejdere har base over hele verden, fra hovedkontoret i Sverige til vores 14 produktionssteder – beliggende i Belgien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Malaysia, Thailand, Storbritannien og USA – og salgskontorer. Vi opererer i ca. 100 lande gennem kommercielle enheder og distributører på fem kontinenter

Salgskontorer

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.