Skip to Main Content
Jeg søger efter

Renser sår.

Fremmer heling.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Et nyt syn på sårrensning

Ved sårbehandling er det stadig almindelig praksis at bruge enten vand og sæbe eller stærkere opløsninger. Problemet er, at vand og sæbe er ineffektive mod visse patogener, mens mange stærkere opløsninger potentielt forstyrrer helingsprocessen og potentielt skader menneskelige celler.

Granudacyn® er din foretrukne sårrens – den renser sår og fremmer heling.

.

hidden1hidden2
Vi præsenterer Granudacyn – din foretrukne sårrens

 

 

Vidste du...

at sårrens fremmer sårhelingen ved at fjerne
lokale barrierer og reducere risikoen for infektion?

hidden1hidden2
Én løsning. Mange sår.

Granudacyn® er en skylleopløsning, der er sikkert konserveret med hypoklorsyre (HOCl). Den anvendes til rensning og fugtning af kroniske, akutte, kirurgiske og kontaminerede sår samt til første- og andengradsforbrændinger. Den kan også anvendes på følsomt væv som brusk, sener, ledbånd og knogler  eller i øret, munden, kirurgiske sår (intra- og postoperativt) og fistler. Det gør den til en uundværlig sårrens til de fleste sårbehandlinger.

 

hidden1hidden2
granudacyn 100 ml flaske og gel
  • Effektiv på alle sårtyper
    Granudacyn kan anvendes på alle kroniske sår, herunder diabetiske fodsår, tryksår og venøse bensår. Derudover kan den bruges på akutte og kontaminerede sår samt første- og andengradsforbrændinger.

  • Bedre pleje, bedre livskvalitet
    Bekæmpelse af infektion uden at forstyrre den naturlige helingsproces er vigtig for patientens velbefindende og fremmer helingen.

  • Lang opbevaringstid, altid lige ved hånden
    Granudacyn kan opbevares ved stuetemperatur efter åbning og kan bruges til flere patienter i op til 90 dage (gel) og 60 dage (opløsning).
hidden1hidden2
Sådan virker den

Påfør Granudacyn® på sårbunden, før såret renses. Opløsningen kræver ikke neutralisering eller skylning og kan bruges til at fugte sårbandagen og selve såret.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
See all IFUs

'Referencer'

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.