Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
laparoskopiske afdækninger anvendt på patient

Mölnlycke tilbyder et udvalg af afdækninger, personalebeklædning og kirurgiske instrumenter til operationsstuen. Produkterne kan inkluderes i ProcedurePak® pakker for at øge effektiviteten eller leveres enkeltvist pakket. For at opnå forbedrede patientresultater samarbejder divisionen operationsstueløsninger med vores kunder for at hjælpe dem med at identificere og implementere nye måder til at øge operationsstuernes kapacitet og effektivitet, samtidig med at patient- og personalesikkerheden opretholdes.

hidden1hidden2
Vores produkter og løsninger omfatter
hidden1hidden2
sundhedspersonale

ProcedurePak® kundetilpassede pakker
Sterile procedurepakker, der indeholder alle de engangsprodukter, der er nødvendige til specifikke operationer, og som forbedrer effektiviteten på operationsstuen.

mölnlycke portal på iPad og bærbar pc

Digitale tjenester 
Digitale tjenester såsom Mölnlycke Portal hjælper kunderne med at maksimere værdien ved at gøre det nemt at samle de mest effektive ProcedurePak pakker med de rigtige komponenter.

kirurg iført BARRIER personalebeklædning

BARRIER® afdækninger og personalebeklædning 
Et udvalg af operationsafdækninger til patienter, udstyrsafdækninger, operationskitler, uniformer, ansigtsmasker, beskyttelseskitler, hovedbeklædning og patientbeklædning, der er designet til at beskytte sundhedspersonale og patienter og forbedre hospitalets infektionskontrol.

kirurgisk instrument

Kirurgiske instrumenter 
Et bredt udvalg af specifikke kirurgiske instrumenter til at udstyre sundhedspersonale med redskaber, der understøtter gode kliniske resultater.

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.