Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
anlæggelse af bandage på en patients knæ

Mölnlycke er en førende global leverandør af sårbehandlingsprodukter og behandlingsbaserede løsninger til kroniske og akutte sår til brug på hospitaler, i post-akutte miljøer og i hjemmeplejen. De vigtigste indikationer, vi fokuserer på for at frigøre patienter fra byrden ved sår, er tryksår, diabetiske fodsår, venøse bensår, kirurgiske incisioner og brandsår. Vores tilbud omfatter digitale redskaber til understøttelse af sårvurdering og for at forenkle valget af den mest hensigtsmæssige løsning. 

hidden1hidden2
Vores produkter og løsninger omfatter
hidden1hidden2

Mepilex® Border Flex 
Flerlagsbandager med klæbekant, der er designet til at tilpasse sig og blive siddende på komplekse sår som tryksår, ben- og fodsår samt traumatiske sår. 

Exufiber® og Exufiber® Ag+
Bandager, der anvendes til behandling af moderat til kraftigt væskende sår, herunder kaviteter. Bandagerne omdannes til en gel, når de kommer i kontakt med ekssudat, hvilket hjælper dem med at forme sig blødt mod sårbunden. 

Avance® Solo
Et bærbart, batteridrevet sårbehandlingssystem med undertryk til engangsbrug, der anvendes til at udtrække ekssudat og infektiøst materiale fra kroniske og kirurgiske incisioner. 

Mepilex® og Mepilex® Ag 
Absorberende skumbandager til kroniske og akutte sår med blød Safetac® silikoneklæb, der hjælper med at reducere smerter og minimere skader på såret og huden ved aftagning. 

behandling af sår med iltbehandlingsspray

Iltbehandling
Opløsningerne omfatter Granulox®, en iltende hæmoglobinspray til behandling af kroniske sår, og Granudacyn®, en skylleopløsning til rensning og fugtning af akutte, kroniske og kontaminerede sår samt til første- og andengradsforbrændinger. 

Sundhedspersonale, der vender patient med tryksår

Løsninger til forebyggelse af tryksår
Anatomisk formede bandager med Deep Defense® teknologi, der er designet til at beskytte skrøbeligt væv for at hjælpe med at forhindre udvikling af tryksår. 

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.