Skip to Main Content
Jeg søger efter

Få en rigtig start på restitutionen

Det er tid til at hæve barren for postoperativ restitution

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
op til 41%

af de ortopædiske patienter kan opleve postoperative blærer forårsaget af bandager 

 
 
 
 
 
 
 
Mere end
 
9,7 dage

ekstra tilbragt på hospitalet som følge af infektioner i operationssåret hos postoperative patienter  

 
 
 
 
 
$20,000

i ekstraomkostninger for patienter, der får infektioner i operationssåret  

hidden1hidden2
Vigtigheden af en risikovurdering
hidden1hidden2

Hver patient er unik, og det samme gælder deres operation. Hos Mölnlycke ved vi, at risikovurdering er en grundlæggende del af at fastlægge behovene i en patients behandlingsforløb; præ-, intra- og postoperativt. Når risikoen ændrer sig, bør behandlingen ligeledes ændre sig.

Uanset om der er tale om en avanceret sårbandage eller sårbehandling med undertryk, hjælper vores risikovurderingsramme dig med at informere om den behandling, som patienterne har brug for, baseret på deres individuelle risikofaktorer.

  • Understøtter velorienteret beslutningstagning for sundhedspersonalet
  • Tilskynder til patientbidrag og -ansvar mhp. deres egen risikoreduktion

Lær mere om risikovurdering

hidden1hidden2
Vi fokuserer på optimal patientrestitution
hidden1hidden2

Vores mål er at give patienterne den bedste mulighed for at komme sig uden komplikationer, og dermed har vi stadig fokus på udviklingen af vores sårhelingsløsninger i alt, hvad vi foretager os. Vores kliniske Avance® Solo standardsystem med undertryk til lukkede kirurgiske incisioner og vores bedste Mepilex® Border Post-Op bandage med Safetac® teknologi gør sammen med vores risikovurderingsramme det muligt at træffe målrettede behandlingsvalg baseret på patientens behov i stedet for at anvende en generisk tilgang til restitution.

Få mere at vide om Avance Solo      Få mere at vide om Mepilex Border Post-op

hidden1hidden2
Fortsæt med at øge viden
hidden1hidden2

Vores mål er at redefinere, hvordan god postoperativ restitution ser ud. Vi er dybt engagerede i konstant at forbedre vores løsning og i sidste ende bidrage til at fremme restitution og reducere risikoen for patienterne. Du og dit team spiller en vigtig rolle i at sikre, at restitutionen også starter korrekt, lyt til vores podcast med Rhidian Morgan Jones, og hør om konsekvenserne af at bruge billige bandager ved højrisikabel ortopædkirurgi.

Besøg Mölnlycke Advantage       Lyt til podcast

hidden1hidden2

'Referencer'

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.