Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
Diagram over resultater fra Cochrane-review
Bearbejdet efter Tanner et al 2006

Resultater

Ti undersøgelser i Tanner-reviewet kunne gennemgås systematisk for perforationsraterne ved anvendelse af enkelthandsker kontra dobbelthandsker og viste, at dobbelthandsker var signifikant mere effektive til at forebygge perforationer i inderhandsken: 11 procent af enkelthandskerne fik perforationer; 3 procent af inderhandskerne fik perforationer ved brug af dobbelthandsker.   
Der blev påvist et betydeligt større antal punkturer med handsker med Biogel punkturindikationssystem.  

Mischke et al viste også, at anvendelse af dobbelthandsker medførte en markant reduktion af risikoen for perforation af inderhandsken.   Der var ingen signifikant forskel i perforationer i yderhandskerne mellem enkelthandsker og dobbelthandsker, hvilket tyder på, at der ikke forekommer tab af behændighed ved anvendelse af dobbelthandsker.   

Evidensen fra disse to systematiske reviews bekræfter, at dobbelthandsker giver bedre beskyttelse mod kontaminering fra blod og mod perforation af inderhandsken.    

hidden1hidden2
hidden1hidden2

'Referencer'

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.