Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
Andengradsforbrændinger
hidden1hidden2
Fiksering af hudtransplantat

Til dybe dermale forbrændinger foretrækkes der generelt en kombination af ekscision og transplantation (Orgill, 2009). Patienter med dybe dermale forbrændinger lider ofte af smerter og angst. Derfor er det vigtigt at vælge den optimale bandage til både transplantat- og donorstedet.

Titel på plakat: Klinisk undersøgelse af funktionaliteten og sikkerheden af et sårkontaktlag af blød silikone, der indeholder sølv til behandling af hudtransplantater, og en væskegennemtrængelig bandage af blød silikone, der indeholder sølv til behandling af donorsteder hos patienter med kirurgiske forbrændinger. Plakat SAWC Spring 2017

Forfatter: Paul Glat et al.

hidden1hidden2
studie, der viser sikkerhed og effekt af Exufiber
Behandling af donorsteder

Sår på donorstedet kan være en udfordring, da disse nyoprettede sår sandsynligvis vil forårsage yderligere smerte og/eller ardannelse hos patienten. At vælge en passende bandage til sår på donorstedet er afgørende for behandlingen af dem.

Poster titel: An open, non-comparative, post-market clinical follow-up investigation to confirm performance and safety of Exufiber® when used as intended on donor sites 

Download resuméet

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.