Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Der er andre måder

 
I 2021 fik den hollandske kunstner Maria Koijck en brystrekonstruktion efter en mastektomi. Hun blev overrasket over mængden af affald, der blev genereret ved hendes indgreb, herunder den postoperative pleje. Derfor lavede hun en kunstinstallation og film, hvor hun stillede sundhedsindustrien ét enkelt spørgsmål: Er der en anden måde? Som svar spurgte vi Maria, om hun ville være villig til at genskabe sit kunstværk, men denne gang som hvis hendes operation med DIEP-flap var blevet udført med en Mölnlycke ProcedurePak pakke. Resultatet taler for sig selv.

 
hidden1hidden2

Hvordan vil ProcedurePak påvirke dine operationer?


Mindre operationsaffald og mere tid til patienterne. Lad os give dig nogle konkrete tal på, hvad det vil betyde for dit hospital, hvis du går fra din nuværende løsning til Mölnlycke ProcedurePak pakker.

Anmod om et møde

hidden1hidden2
reduceret operationsaffald med kundetilpassede ProcedurePak pakker

Reducer emballageaffald med op til 90%


Undersøgelser viser, at man ved at skifte fra enkeltpakkede varer til vores kundetilpassede ProcedurePak pakker, kan reducere emballageaffald med op til 90% og samtidig spare værdifuld tid under klargøringen.


Få mere at vide

hidden1hidden2
øg effektiviteten på operationsstuen

Optimér din arbejdsgang med Mölnlyckes løsninger til operationsstuer


Hvordan kan reduktion af emballageaffald forbedre effektiviteten på operationsstuen? Det er enkelt. Når der skal åbnes færre pakker, er der mindre risiko for kontaminering, og der bruges mindre tid på klargøring. Med Mölnlyckes løsninger til operationsstuer kan du skræddersy hele den præoperative oplevelse til dine behov, genvinde værdifuld tid og opnå sikrere, mere bæredygtige resultater til gavn for patienter, personale og planeten.

Se vores løsninger til operationsstuer

hidden1hidden2
Mölnlycke støtter den cirkulære økonomi med ISCC-certificering

Som en del af vores forpligtelse til at bruge materialerne effektivt er Mölnlycke stolte over at have certifikater fra ISCC (International Sustainability and Carbon Certification system).

Få mere at vide

hidden1hidden2
Reducer affald med kirurgiske procedurepakker

ProcedurePak


Reducer affald og øg effektiviteten på operationsstuen med kirurgiske procedurepakker. Du kan tilpasse de sterile pakker ved at inkludere komponenter, som operationsteams har brug for til specifikke indgreb.

Se ProcedurePak pakkerne

hidden1hidden2
online-værktøj til organisering af procedurepakker for sundhedspersonale

Organisér dine pakker med vores online-portal


Mölnlycke® Portal er et online-værktøj til organisering af procedurepakker for sundhedspersonale. Dit team kan bruge det til nemt at samle, analysere, ændre og estimere pakkekøb – med hjælp fra detaljerede statistikker og rapporter.


Få mere at vide

hidden1hidden2
hidden1hidden2
ecovadis guldmedalje for bæredygtighed
I 2023 fik vi en guldmedalje i bæredygtighed af EcoVadis, hvilket placerer Mölnlycke i top 3% af virksomheder vurderet af EcoVadis. EcoVadis er en førende leverandør af løsninger til overvågning af bæredygtighed i globale forsyningskæder.

En global leder inden for bæredygtig sundhedspleje


Bæredygtighed er en strategisk prioritet for Mölnlycke, og vi stræber efter at være en global leder inden for bæredygtig sundhedspleje. I 2023 blev Mölnlycke tildelt en guldmedalje i bæredygtighed af EcoVadis, en førende leverandør af løsninger til overvågning af bæredygtighed i globale forsyningskæder.


Få mere at vide

hidden1hidden2
Mölnlyckes årsberetning 2022

Rapporteringscenter for bæredygtighed


Vi er transparente, når det et gælder vores indvirkning på miljøet, mennesker og samfundet. Hvert år rapporterer vi om virksomhedens resultater og præstation i vores årsberetning. Mölnlyckes integrerede årsberetning for 2022 er udarbejdet i overensstemmelse med GRI-standarderne (Global Reporting Initiative) foruden TCFD-rammen (Task Force on Climate-related Financial Disclosures).


Læs Mölnlyckes integrerede årsberetning 2022

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.