Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2

På trods af fremskridt inden for kirurgiske teknikker er komplikationer på operationsstedet, såsom SSI (infektioner i operationssåret), stadig i dag en udfordring i klinisk praksis og en betydelig byrde for sundhedssystemerne.

For at nærme sig problemet samarbejdede Mölnlycke med en gruppe kirurger, ledet af Rhidian Morgan-Jones (ortopædkirurgisk konsulent ved University Hospital Llandough og Cardiff Knee Clinic, Cardiff, Storbritannien), for at udvikle et universelt risikovurderingsværktøj til alle patienter, der gennemgår større operationer .

Værktøjet er udviklet via en gennemgang af eksisterende forskning. Brug af dette værktøj i praksis har til formål at give en praktisk og pragmatisk løsning til at identificere højrisikopatienter. Målet er at være i stand til at forbedre udnyttelsen af perioperative sårbehandlingsressourcer i højrisikokategorien(e) og at mindske risici, hvor det er muligt (f.eks. vægttab). Risikovurderingsmodellen fungerer også som en praktisk hjælp til den specifikke brug af dyrere risikobegrænsende indgreb, såsom brugen af negativt tryk til lukkede incisioner (ciNPT).

hidden1hidden2

"Målet er at give brugere, af Mölnlyckes løsninger til incisionsbehandling, praktiske evidensbaserede værktøjer, der understøtter implementeringen af klinisk passende og omkostningseffektive praksisser for reduktion af hændelser på operationsstedet. Mölnlycke Health Care, en partner i ansvarlige og bæredygtige valg”, siger Brian Andrews, Global Marketing Manager NPWT.

Download publikationen her

Mölnlycke's løsninger til incisionsbehandling omfatter Mepilex® Border Post-Op, Avance® Solo NPT-system for lukkede incisioner og SSERA risikovurderingsværktøjet.

For at lære mere om risikovurderingsværktøjet og Mölnlyckes løsninger til incisionsbehandling, besøg venligst:
https://www.molnlycke.dk/saar-typer/postoperativ-restitution/

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.