Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
Øget transport med tog

Mölnlycke har spillet en vigtig rolle i at udstyre sundhedspersonalet med vigtig personalebeklædning og beskyttelsesudstyr under pandemien. Vores logistik- og forsyningsteams har skullet transportere hundredvis af millioner af ansigtsmasker, beskyttelseskitler og andre varer til sundhedspersonale i Europa. Selvom nogle varer var nødt til at blive transporteret med fly, øgede vi vores brug af togtransport betydeligt – hvilket er både hurtigt og miljøvenligt.

hidden1hidden2
Grøn energi

Siden januar 2020 har elektriciteten på vores Mikkeli-fabrik i Finland været 100 % CO2-fri. Den energi, der forsyner vores produktionsmaskiner, belysning samt køle- og affaldssystemer med strøm, kommer nu fra en kombination af vindkraft, vandkraft og bioenergi. Det betyder, at Mikkeli, der producerer sårplejeprodukter såsom Mepilex Border Flex, har reduceret sine energirelaterede CO2e-udledninger med mere end 60 %.

hidden1hidden2
Ikon emballeringskasse

Mölnlycke procedurepakker sendes nu direkte ud til flere kunder i Storbritannien, Frankrig og Tyskland fra vores fabrikker i Tjekkiet. Direkte forsendelser ledes uden om vores lager i Belgien og reducerer transportafstanden betydeligt. Det har en positiv indvirkning på CO2e-udledningen.

hidden1hidden2
CO2-fodaftryk

Vi har etableret et lokalt distributionscenter i Storbritannien, som skal levere vores produkter til sundhedspersonale i Storbritannien og Irland. Distributionscentret ligger i Corby,  Northamptonshire – tæt på midten af England. Ved at identificere logistikeffektiviseringer takket være det nye distributionscenter forventer vi at reducere vores CO2-fodaftryk med mere end 40 % for disse ruter sammenlignet med tidligere ruter.

hidden1hidden2
handsker

Indtil i år har vi renset de forme, der bruges til fremstilling af Biogel-handsker i Malaysia, med en 15 % kromsyreopløsning.

Som en del af vores mission om at minimere brugen af skadelige kemikalier skifter vi til en ny løsning, der reducerer brugen af kromsyre med op til 75 %. Selvom det nye rengøringsmiddel er betydeligt mindre sundhedsfarligt, fortsætter vi med vores procedurer for korrekt behandling af vandspild og forebyggelse af luftforurening.

Denne historie blev udgivet første gang i Bæredygtighedsrapporten 2020. Læs hele rapporten her.

hidden1hidden2
Relaterede produkter
hidden1hidden2
Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.