Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Vores fokusområder
hidden1hidden2

Hos Mölnlycke støtter vi 100% målene i FN’s Parisaftale om klimaændringer, og vores forpligtelse er at nå net-zero senest i 2050 med adskillelse af materialeforbruget fra vores vækst.

Som sundhedsvirksomhed har det altid været altafgørende at opretholde stærke og gensidigt fordelagtige relationer til alle vores interessenter. Vi engagerer os i vores kunder, patienter og vores medarbejdere som enkeltpersoner, vores leverandørers medarbejdere – og samfundsudviklingen generelt.

Vi forventer, at alle vores medarbejdere lever op til vores forpligtelse til at drive forretning på en lovlig og etisk måde. Vores ambition er løbende at forbedre rammerne inden for compliance understøttet af en integreret integritetstankegang i hele organisationen.

 

hidden1hidden2
Cover of Mölnlycke integrated Annual Report 2022 with a female healthcare professional talking to a man
Vores integrerede Års- og Bæredygtighedsrapport 2022
Transparent

Sustainability reporting centre

Vi er transparente, når det et gælder vores indvirkning på miljøet, mennesker og samfundet. Hvert år rapporterer vi om virksomhedens resultater og præstation i vores årsrapport. Mölnlyckes 2022 integrerede årsrapport er blevet udarbejdet iht. Global Reporting Initiative (GRI) standarder samt i retningslinjerne fra Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).

Læs Mölnlycke integrerede Årsrapport 2022

hidden1hidden2
Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.