Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
Vores holdningserklæring om:
hidden1hidden2

Sikkerhed i højsædet

Vi opmuntrer og giver alle vores medarbejdere mulighed for at bidrage til en positiv arbejdsmiljøkultur. I år udarbejdede Mölnlycke kollegaerne på produktionsanlægget i Mikkeli et "sikkerhedsløfte"-skilt, der blev udstillet ved hovedindgangen (se billedet). Alle medarbejdere bidrog til sikkerhedsløftet og forpligtede sig offentligt til at nå målet om nul skader ved aldrig at gå på kompromis med deres individuelle sikkerhed eller deres kollegers sikkerhed for at få arbejdet gjort, ved aktivt at lede efter farer, rapportere dem omgående og træffe passende foranstaltninger for at advare andre samt ved at fungere som sikkerhedsrollemodeller også uden for arbejdet.

Timo Saahko, General Manager, Manufacturing Finland, forklarer: "Et løfte er en praktisk og synlig måde at sige, at det er noget, jeg er klar til at forpligte mig til, uanset om nogen andre gengælder løftet eller ej. Jeg er villig og klar til at bevise, at det er vigtigt for mig. Medarbejderne mødtes i deres teams for at drøfte sikkerhed og blev opfordret til at offentliggøre individuelle sikkerhedsrelaterede forpligtelser, hvor de første løfter blev givet af Mikkelis ledelsesteam. Tavlen er et levende, foranderligt kunstværk og et eksempel på vores kreativitet og engagement. Vi er alle meget stolte af vores sikkerhedsløfter."

hidden1hidden2
hidden1hidden2
To medarbejdere og grafik, der repræsenterer en svarprocent 87% og en medarbejderengagementsscore 80% I vores årlige kulturundersøgelse 2022 opnåede vi en global svarprocent på 87% og en samlet engagementsscore på 80%

Alle skal have det godt

Ved at integrere og fremme mangfoldighed, lighed og inklusion i den måde, vi driver forretning på, bliver vi en stærkere partner for sundhedspersonale og leverandører over hele verden, og vi bliver dermed bedre i stand til at give patienterne inkluderende løsninger, der opfylder deres behov.

Vi har forpligtet os til at skabe et miljø, hvor alle medarbejdere i alle lande har en følelse af tilhørsforhold, og at de kan være sig selv uanset kultur, alder, køn, religion, sprog, etnicitet, handicap, seksuelle orientering, uddannelse, beskæftigelse og socioøkonomiske baggrund. Alle medarbejdere har også ret til rimelig kompensation, fordele og muligheder for udvikling og forfremmelse.

Mölnlycke US har forretningsressourcegrupper, der leverer professionel vækst og lederudvikling, såsom Professional Women Alliance, African American Resource Group, Veterans og Be You.

For at styrke mangfoldighed, lighed og inklusion i 2022 har vi:

  • identificeret og fjernet ubevidste fordomme i virksomhedens medarbejderprocesser
  • øget medarbejderengagementet med stringent handlingsplanlægning og specifik vægt på forbedring af medarbejdernes trivsel
  • styrket lederdiversiteten ved at inkludere kønsbalancevurderinger i vores årlige talentsamtaler.
hidden1hidden2
Et vægbillede, der viser alle de forskellige etniciteter blandt vores malaysiske arbejdsstyrke

Sørg for, at alle bliver hørt

Vi går videre end at tilbyde ansættelsesforhold, der er i overensstemmelse med lokal arbejdslovgivning og ansættelsesregler i de lande, hvor vi opererer, og fokuserer på at skabe en positiv indvirkning på alle medarbejderes trivsel. For eksempel tilbyder Mölnlycke Malaysia 120 dages barselsorlov, hvilket er langt mere end de 98 dage, som er lovpligtigt i landet. Virksomheden tilbyder også større ret til kortsigtede incitamenter under barselsorlov.

Forretningsområdet Gloves i Malaysia er på forkant med at fremme en kultur, der er lydhør og imødekommer de forskellige behov hos medarbejdere, der repræsenterer forskellige religioner, køn og aldersgrupper. I mere end et år har der været afholdt uformelle møder mellem operatørerne på alle fire malaysiske fabrikker og Gloves Operations and Sourcing Leadership-teamet, hvor man har lyttet til medarbejdernes behov og ønsker. Som et resultat er der blevet indrettet et ammerum til ammende mødre med alt det nødvendige udstyr. Det er meget værdsat, da kvinder udgør 65% af den samlede malaysiske arbejdsstyrke. Den nye fabrik i Kulim Hi-Tech Park kan også prale af et fitnesscenter og en futsalhal (indendørs fodbold) med mulighed for at arrangere turneringer.

Vi har også lanceret et medarbejderassistanceprogram, der drives af en tredjepart, som skal hjælpe medarbejderne med at håndtere problemer som stress, angst, juridiske og økonomiske spørgsmål, relationsproblemer og familiære problemer.

Som følge heraf opnåede medarbejderne i forretningsområdet Gloves en engagementsscore på 90% i den årlige kulturundersøgelse 2022, hvilket i betydelig grad allerede har oversteget virksomhedens mål på >80% inden 2025.

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.