Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2
En løsning til effektiv patientopvarmning

BARRIER® EasyWarm® aktivt selvvarmende tæppe giver effektiv patientopvarmning i det perioperative miljø, især i forbindelse med præopvarmning, og hjælper med at stoppe temperaturfaldet, som er karakteristisk for hypotermi forårsaget af omfordeling af kropsvarme i forbindelse med med anæstesi. Når tæppet er åbnet og foldet ud, varmer det luftaktiverede tæppe sig inden for 30 minutter op til en gennemsnitstemperatur på 44°C. Tæppet holder denne temperatur i op til 10 timer (data on file).

Det aktive selvvarmende tæppe er med til at forebygge hypotermi (data on file), det er enkelt og hurtigt at pakke ud og enkelt at anvende før, under og efter operationer til effektiv patientopvarmning.

Opretholder temperatur over tid

Et klinisk studie der vurderer effektiviteten ved brug af BARRIER EasyWarm viser, at anvendelse af tæppet er med til at forebygge hypotermi  .

hidden1hidden2
Mölnlycke relaterede produkter
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.